НУНС ПОДРЖАВА НАПАД НА НОВИНАРА ? – Бодрожић : Ко је ту новинар?

viber_image_2021-10-02_12-02-50-478

Председник Независног удружења новинара Србије (НУНС) Жељко Бодрожић на срамотан начин је прокоментарисао напад на Милана Лађевића и претње смрћу које је добио главни уредник Српског телеграфа.

Председник НУНС Жељко Бодрожић није направио изузетак свог правила ни у случају напада на главног уредника Српског телеграфа Милана Лађевића.

Он је чак и претње смрћу главном уреднику једних од најчитанијих и најутицајнијих новина у Србији искористио не да са позиције, која га на то обавезује, стане у заштиту колега и слободног новинарства, већ за наставак политичког активизма.

– Не знам што бих се изјашњавао о сукобу два грађанина на улици?! Kо је ту новинар? За једног од те двојице сам чуо да је упао у криминал, да се бави рекетирањем, да за новац прогања и силује људе, да је кваран и зао, и да сарађује са корумпираним пандурима, а за овог другог видим да ни Ви не знате ко је, па ако се установи да је новинар или медијски радник, назовите ме да се изјасним – навео је Бодрожић на молбу да прокоментарише напад на главног уредника Српског телеграфа.

(република)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас