О црногорским „ведетама слободне мисли“ и протеста у Србији

sekretar politbiroa
Pošto mi šaljete poruke u inboks da se osvrnem na MOTHERFUCKIN' DAN REPUBLIKE 鉛気ラ (i stari je popio malo) a ja baš nemam volje to da uradim jer mi nešto šište jaja da večeras pravim mimove, a i potrošene su sve pošalice sa spavanjem na klupu, crvenim pasošima i nije bolan bitno koje si vjere bitno je kakav si čovjek samo da nisi srboćetnik, e pa pošto mi je muka samo ću se osvrnut NA OVE SPLAČINE što ne smiju ni jednu političku opciju da napadnu u Crnoj Gori, a napadaju u okolnim državama.

1. Da se razumijemo, proklet da je svaki batinaš koji letvom tuče goloruk narod i generalno govoreći Rio Tinto marš sa Drine! Oćemo čistu Majku Srbiju.

2. Crnogorske vedete slobodne misli ne smiju pomenut činjenicu da je nova vlast u Pljevlja instalirala načelnika policije koji je predlagao da se litije rješavaju likvidacijama, ili to što u ličnom obezbjeđenju premijer Zdravko osvježiloje Krivokapić drži Milove krvave kerbere i broj 1 batinaše koji ni po čemu nisu drugačiji od onih kerbera i batinaša iz Šapca. Aleksa Bečić postrojava specijalne jedinice policije i daju se bonusi policajcima koji su bili pretorijanska garda DPSa.

3. Pomenu li ono Mimistar DŽEMALA PEROVIĆA u kontekstu litija? Brate, baš ne bih da ti kvarim tvoju malu poremećenu viziju svijeta ali muslimani se u Crnoj Gori baš i nisu pokazali kao neke tolerantne komšije, gotovo stoprocentno su na izborima podržali otimanje tuđih svetinja i to možeš da vidiš na interaktivnoj mapi izbora po opštinama (u Rožajama je, primjera radi, DPS uzeo 4.879 glasova, Bošnjačka 6.395, SD 1331, SDP 511, a koalicija Mir je naša nacija, pazi sad, 63 AHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH) uglavnom koliko god ti forsirao tu bljutavu priču o bratstvu i jedinstvu i erektilnu disfunkciju popravljao čvrsto svezanom crvenom kravatom ovo je prosto istina, i to je prosto tako. Stvari se ne daju ispravit post festum šminkanjem na fejsbuk.

Meni je lijepa ona Gojkova priča „ovo je glas jednog, a ovo drugog brata“ ali ih baš i nije pridobio uz sebe, samo ispadate jadni. Ovo što se dešava u Srbiji prepusti Srbijancima sami da riješe jer kad oni počnu da se zanimaju za političke turbulencije u Crnoj Gori kod nas se pola javnosti digne na noge kako se Srbija miješa u unutrašnja pitanja druge države. A i pomalo je licemjerno jer evo pola godine praviš mimove ni protiv koga, a za svakog pomalo (jebiga, razumijem te, ko zna kakva će buduća vlast u CG bit i kako će se sastavljat, treba bit pametan, sjutra je novo jutro novi gazda).

Секретар политбироа - The Man in the Brown Suit

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас