Оливер Томић: Деца су крива што су жива?

Roberspjer
Како то да је у Израелу ковид ситуација толико лоша, а да је тамо инјекцију примио беспримеран, рекордан број људи? Ономе који и мало размишља јасно је зашто, одговор је у самом питању, али ево како то објашњавају медији и званичници у Француској:

„Невоље Израела потичу од тога што имају процентуално много мале деце (испод 12 година), а она нису вакцинисана, па шире заразу.“

По њима, деца су аналогија пацовима из времена епидемије куге, ваљда?! Зашто би их уопште и вакцинисали у том случају? Зар није боље што пре потаманити те мале гадне штеточине? Куд се уопште и родише!

Какви болесни умови! Каква сатанска логика! Али, ништа ново, већ виђено у доба Терора (1793-94), када је императив гласио: неопходно је побити непријатеље Слободе и Револуције, па макар то били и сви Французи. На крају су чак и „режимски“ медији реаговали и приказали Робеспјера како убија последњег човека, џелата, те остаје жив једино он, Непоткупљиви. Иза њега је надгробна пирамида на којој пише: „Овде почива цела Француска“.

Свет ће изаћи из ове кризе тек када дође до преврата на самом врху, када се и сами зликовци, похлепне варалице и бездушне убице људског рода уплаше највећих манијака у својим редовима.

Оливер Томић 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас