ОТАЦ ДЕЧАКА (13) УБИЦЕ ИЗ „РИБНИКАРА“ УХАПШЕН У „САБЉИ“?! Процурили нови детаљи, имао контакт са Земунцима?!

Фото: Скриншот

Отац дечака (13) који је осумњичен за масакр у Основној школи „Владислав Рибникар“, ухапшен је у акцији „Сабља“ која се догодила 12. марта 2003. године након атентата на тадашњег премијера Зорана Ђинђића.

Отац дечака (13) који је осумњичен за убиство десет особа у Основној школи „Владислав Рибникар“ је према најновнијим информацијама, био ухапшен у полицијској акцији „Сабља“ која се догодила 12. марта 2003. године након убиства тадашњег премијера Зорана Ђинђића. Да подсетимо, тадашњи премијер Зоран Ђинђић је упуцан испред зграде Владе Републике Србије 12. марта 2003. године у 12:25, а убрзо је уведено ванредно стање у целој држави.

„Тада се иза решетака нашло готово 500 здравствених радника који су током истраге повезивани с вођама организованог криминала. У тој мрежи се закопрцао и он (отац осумњиченог дечака) „, каже извор упужен у случај од пре 20 година.

Према незваничним информацијама, отац дечака убице је након хапшења у акцији „Сабља“ био испитиван због контаката са „земунским кланом“, а неки од тих контаката су, наводно, евидентирани чак и непосредно пре убиства Зорана Ђинђића 12. марта.

„То је пробудило пажњу код оперативаца који су чешљали телефоне Душана Спасојевића Шиптара, Милета Луковића Кума и њихових блиских сарадника. Готово свима који су се нашли у њиховим именицима стављене су лисице да не би побегли и да би истрага натенане могла да склапа коцкице мозаика злочина. Није искључено да му је импоновало друштво мафије или да је преко других особа долазио у контакт с њима, што би могао да буде повод за привођење“, додаје извор.

(МОНДО/Информер)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас