ОВЕ ГОДИНЕ У КАТАРУ, ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

Screenshot_195
Нови дрес репрезентације Србије који ће ОРЛОВИ носити у Катару на светском првенству изазвао је доста полемика на друштвеним мрежама. Издвајамо један коментар са странице Хероји кошара:
ПРИШТИНСКИ КОРПУС У ПОХОДУ НА КАТАР!
Као по неком обичају, све што је СРПСКО изазове полемику, све што је национално не ваља, а све што нам се пласира са запада је дивно и вредно пажње. Тако је данас и са новим дресом фудбалске репрезентације Србије, јер постоје они којима смета СРПСКИ грб на том дресу!
А ја кажем, да коначно можемо да будемо поносни на грб фудбалске репрезентације Србије јер је моја прва асоцијација када сам га видео био грб Приштинског корпуса, под којим су се наши јунаци борили на Косову и Метохији бранећи Србију.
Као што су се наши момци борили 1998 и 1999. на Кошарама против НАТО агресора, плаћеника, Легије странаца, ОВК терориста и регуларне Војске Албаније, тако очекујем и од наших момака да се боре у Катару.
Исти овај грб носио је Тибор Церна, када је херојски погинуо на Кошарама, носио га је Предраг Пеђа Леовац када је три дана без хране и воде водио борбу за гранични камен Ц4. Носио га је и Иван Васојевић Јагуар, када је са својих 12 браће кренуо у контра напад против 300 шиптарских терориста и поразио их.
Носио је овај грб и генерал Делић чији су храбри војници одбранили Србију на Паштрику и поразили непријатеља.
Носили су га они који су побеђивали и зато је овај грб победнички!
Двоглави орао раширених крила налази се и на грбу Немањића и он симболизује државу и цркву, па ће наши момци у Катару имати и подршку Бога и наше Српске православне цркве.
А ови којима сметају кринови у грбу су исти они који тврде да Твртко Котроманић није српски већ босански краљ.
На крају, гинући за Србију 1999. године на Кошарама овај грб носили су и руски добровољци Виталиј Булах и Фјодор Шуљга, као и наш брат Алберт Андијев.
Зато ће наши орлови, под грбом Приштинског корпуса, играти у Катару не само за славу Србије, већ и за славу неправедно дисквалификоване Русије.
Овај грб је навикао на победе! Он је наш завет да поново победимо и у Катару и на нашем Косову.
И победићемо, јер овај грб не зна за пораз!
Носите га са поносом!
ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас