Панаотовић о наводима да је „несуђени“ директор РТВ-а: Благо Вучићу са оваквом опозицијом

Bojan-Panaotovic-direktor-Kulturnog-centra-Novog-Sada-620x430

Директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић реаговао је на наводе опозиционих партија о томе да је „несуђени“ директор Радио-телевизије Војводине.

Неколико странака организовало је конференцију за новинаре на којој су причали о пословању РТВ-а, гледаности, али и изборима за генералног директора покрајинског јавног сервиса.

По речима председника Покрета за преокрет и народног посланика Јанка Веселиновића, почетком марта у Министарству одбране је организован састанак на којем је учествовао министар Милош Вучевић, председник Управног одбора РТВ Марко Ћалић, члан РЕМ-а Милорад Вукашиновић и директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић, којег је назвао „несуђеним директором“.

Како је рекао, Панаотовић ће највероватније бити в. д. директор, „јер за функцију директора не испуњава услове“.

Панаотовић је реаговао на ове тврдње. На почетку свог саопштења Панаотовић поручује да је Јанко Веселиновић, „чија партија бележи подршку у бирачком телу у проценту од фантастичних 0,1 одсто“, организовао конференцију за новинаре испред РТВ-а да „грађани Новог Сада и Војводине не би заборавили ко је ова политичка громада“.

По његовим речима, конференција би била „смешна да није одвећ жалосна“.

„Најпре, политички титан Јанко Веселиновић не зна моје презиме мада је гостовао у мојим емисијама у више наврата и упркос томе што смо деценијама имали пристојну комуникацију. Наиме, готово цела еx Југославија зна да нисам Панајотовић већ Панаотовић. Такође, узео је Јанко и улогу баба Ванге па однекуд зна да сам ‘несуђени’ дирекор РТВ-а, што не може нико да зна, то ће показати време, коме је шта суђено. Нисам се бавио конкурсом и условима за избор директора РТВ-а, али сам након Јанковог скеча, на интернету пронашао услове конкурса и задовољио бих исте по свим критеријумима, када бих желео да конкуришем“, поручује Панаотовић.
Доживљај конференције Панаотовић сумира у две реченице.

„Прегршт непрецизности, бесмислица и промашаја. Благо Вучићу са оваквом опозицијом“, закључује директор Културног центра Новог Сада.

Извор: 021.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас