Панаотовић: “Топалко идеалан кандидат за градоначелника Београда: урбан, свезуб, образован, презире ријалити…“

Panaotovic

Имајући у виду да постоји одређена криза у редовима опозиционих снага а када је реч о избору кандидата за градоначелника Београда, ваља помоћи опозицији јер решење је пред носом, само се нуди. Наиме ових дана обасути смо изјавама опозиционих првака Топалком, певачем новокоомпоноване музике који се прославио учешћем у Фарми и слично, као и текстовима који га представљају у најлепшем светлу.

Чак и мудра седа глава Круга двојке Владета Јанковић изразио је своје одушевљење Топалком и његовом критиком Вучића и напредњачког режима. Ваља нагласити да је Топалко права мера урбаног Београда и опозиционих критеријума и светоназора. Образован је, начитан, свезуб, говори неколико светских језика, презире ријалитије, протагониста је музичког стила који подиже разину доброг укуса код младих. Једном речју, савршен кандидат, савршен Топ(алко) којим ваља ударити на Шапића.

Ипак, рационално је промислити ваља ли Топалка потрошити за београдске изборе или бити добар стратег и тактичар па га сачувати за председничке изборе 2027. године. Јер, 28. априла готово цео круг двојке закупио је аранжмане тако да можда неће бити никога да гласа за Топалка, ти су избори канда неповратно изгубљени. Зато, неговати Топалка и профилисати га до 2027. Мислите о томе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас