ПЕВАЧИЦА KОЈА МРЗИ СРБЕ ПЕВА НА РТС-у, Оливера Kовачевић нема коментар на то!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
jadranka2

Јадранка Барјактаровић позната као “партијска” ДПС певачица без трунке срама је певала на Радио Телевизији Србије. Певачица је брзо заборавила како је пре две године изазвала скандал на митингу своје омиљене партије ДПС, када је подсећамо певала стихове: “Не може нам нико ништа, јачи смо од СРБИЈЕ! Видео како је то певачица урадила на штету људи који су створили њену музичку каријеру у тој истој СРБИЈИ можете видети ОВДЕ

С обзиром да је РТС јавни сервис, те као такав припада свим грађанима СРБИЈЕ недопустиво је да било која јавна личност отворено мрзи нашу земљу а добија медијски простор на јавном сервису који је у власништву грађана републике СРБИЈЕ као средство јавног информисања.

Kада смо позвали главну уредницу забавног и спортског програма РТС-а, Оливеру Kовачевић да нам прокоментарише спорни догађај и објасни како то да у нашој Србији на нашем јавном сервису, грађане Србије музиком забавља жена за коју постоје необориви докази да је самоиницијативно својим јавним наступима показивала мржњу према Србији и њеним грађанима, Оливера нам је само кратко одговорила да на то нема никакав коментар и прекинула везу.

– Немам коментар, хвала вам – рекла је Оливера.

Извор: hypetv.rs

 

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас