ПОКУШАН АТЕНТАТ НА ВЛАДИМИРА ПУТИНА!?

Foto: Screenshot Youtube

Многи пишу на Твитеру тврдећи да је Владимир Путин преживео покушај убиства.

Ево чињеница:

– Кремљ у Москви тврди да је то био покушај атентата, док украјински председник Зеленски и Кијев негирају да имају било какве везе с тим.

– Знамо да је и пре било провокација и „фалс флаг“ операција са обе стране у прошлости.

– До сада нема јавних доказа да је Украјина умешана у овај инцидент нити да није.

– Украјина би изгледа била предалеко да би летели дронови ове величине у Москву како би оркестрирали напад осим ако неко није прошверцовао дрон у Москву и лансирао да са мање удаљености.

– Русија има веома добру противваздушну одбрану која је требало да може да покупи ове беспилотне летелице ако су летеле на великој удаљености осим ако нису мале и ако нису лансиране из близине.

– Русија већ закључује да иза напада стоји Украјина и већ упозорава на „одмазду“.

Мислим да је вероватно да је ово био украјински напад или напад неких западних служби преко украјинске мреже. За сада нема доказа о томе, а тешко да би озбиљан покушај атентата на Путина изгледао овако. То може да значи да је ово била специјална операција западних служби са циљем да се поново разбукти рат у Украјини. Прави циљ није био убиство Путина већ провокација његове реакције и демонтрација слабости Русије да брани и Кремљ.

Русија тврди да је напад „спречен“, али зашто би чекали буквално до последње секунде да га осујети? Осим ако није случај овај о коме говоримо – дрон је мали и лансиран неколико километара даље са циљем да понизи Русију и да испровоцира Путина. Уз све ово речено, мислим ће бити занимљивочути реакције САД, НАТО-а и других западних држава пре него што донесемо дефинитаиван закључак. На крају ко зна кад ће истина испливати на површину јер специјалне операције могу годинама и деценијама бити обавијене велом тајне.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас