Портпаролка Водовода И.Сарајева протестантима: Поломићу руку свакоме ко је подигне!

viber_image_2021-10-08_18-12-18-916

Поломићу руку свакоме ко је подигне“, поручила је портпаролка Водовода Источно Сарајево Душица Ковачевић, након што су грађани Источног Сарајева најавили протесте због вишемјесечне несташице воде.

У истом посту учеснике протеста назвала је „полуписменим“

Пропис који каже шта би требао бити посао портпаролке једног јавног предузећа, позиције која се плаћа из буџета (читај: народних пара), очито је неважан у односу на чињеницу коме она једино одговора.

А одговара једино онима којима су бахатост, сила у насиље постали главни стил и комуникације и понашања. Од кога је тачно „преписала“ ово понашање, да ли је у питању узор, идолопоклонство…

Дрскост, неприкладан па и вулгаран рјечник, непримјерен језик и квалификације других и другачијих, ипак неодољиво подсјећају на недавно постове кћерке предсједника СНСД-а Горице Додик.

Очекивано, иако им је мјесецима била „заврнута чесма“, што се нигдје у свијету не ради, страха од челних људи града, да изађе на протесте није имало свега 50-ак људи.

Сила преточена у насиље ових дана демонстрирана је управо од првог човјека града Источно Сарајево Љубише Ћосића, који је недавно наочиглед бројних свједока „мушки“ шаком у главу претукао своју партнерку.

Сутрадан се „умио“, написао пар „писама“ покајања и љубави према свима а посебно како је навео Милораду Додику, и све се завршило.

Пријаве за насиље почињено више пута од стране актуелног министра Сташе Косарца над сада бившом
супругом, о којима је она и јавно говорила, још стоје у ладицама. И стајаће…

Вијести српске

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас