ПОВАМПИРЕНА ТИТОИСТИЧKА ХИСТЕРИЈА МОНТЕНЕГРИНА

Ilija R. Miljanic

Заиста, глобалистичка ложа са Ватиканом и Англосаксонцима је зла фабрика од које се појављују рупе у глави сваком живом бићу на планети земљи.Једино српски род не смије да прикаже заслуге својих великана, јер омета их кућа цвијећа са Јосифом Брозом, једним од највећих убица 20.вијека(Њемачки магазин Блинд објавио да је у топ 10) православаца тј. срба на простору еx Југославије. Тито је често одлазио на рапорте код папе Пија XII да добије самопоуздање, као и сабрат Анте Павелић и Алојзије Степинац.Сви су били припадници „Вражије дивизије“са циљем да за сто година Срби неће постојати.

Проклета Александрова Југославија изњедрила усташко цвијеће које сада исцветава у новом дрљевићком врту, који се зове Ђукановићева зулум башта, из које бујају демонски отровни шиљци, звани комитетски монтенегрини. Започео нови холокауст над српским народом као и на просторима древне Месотопаније( Ирак, Иран, Аваганистан,Сирија и др.) а све да се затре изворна цивилизација човјечанства.Појавиле се секташке организације код дијела православних цркви, гђе предњачи: Украјинска, Македонска, Царигрдска са агентом Васељенским Патријахом. Kомунистичко-дрљевички пројекат усташства расплансава се у Монтенегру од дана фалсификофаног референдума који је нажалост заживио и унио већ тада Ковид сјеме, римокатоличког упуства за утирање Српске православне цркве у Црној Гори.

Милогорски пројекат се оклизну 30 августа 2020.год. али Апостолска влада се није снашла или није смјела да се снађе,да проникне и сасјече клерофашистичке намјере неодрљевићког Монтенегра. Монтенегрини са здиперским бајунима били нестали у шупражје и очекивали „Kавачки“ хелихоптер за бијег. Омогући се свргнутом режиму да преживи, и на душеку са гријачима преспавају експертске анализе Владе, која у потпуности стрмоглави и изневјери тек рођени литијски народ, који се подиже и надоји снагом, моћи: Светог Петра Цетињског, Светог Василија Острошког, Светог Стефана Пиперског, блиставог творца Српске Православне цркве са круном Светог Саве и свих светих од Пећкога трона до Јерусалимске Пећине.

Режим још траје, јер га руководи Ђукановић, који би био ухићен, само да један дан имамо храброст Државне тужитељице Румуније, Лауре Kовеси?Ђукановић се охрабрио и сакупља надничаре које је изњедрио да аветају по шумама ако затреба а све да обране више десетина миљарди долара које заради нова династија Ђукановић садећи чапљан и кукуријек по Сињајевини.То им би мало, па ударише на црквену имовину и да тако заокруже повијесну Моненегрију са Туђимилским освртом Дана војске Милогоре, када је било понегђе могуће угледати вампира да повирује иза грмена.Недавно група острашћених монтенегрина који се престављаку као комити, истински, комити се помињу још из турског доба када су ти витешки српски јунаци бранили српски народ од турског зулума а такође бранили се од Аустроугарске злогласне окупације и шпијунског народног гнијезда.

Надарени „фламенго“ монтенегријски комити отпочеше исту путању коју им је трасирао усташки зликовац Др Секуле Дрљевић, а сада се устремио Предсједник Монтенегра Ђукановић и ваздигао се у пуном свијетлу комитетлијског шовинистичког „Брозоморског“ буквара. Управо брозоморски буквар изњедри повијесног Цара Дукљанина који хоће са мјеста Предсједника Црне Горе да предводи 5. септембра комитске ловокрадице: бесмисла, паганства,сљепила, издајстава,неморала,родоскрвљења и свега онога што обезбожује људско биће. Зато 5. септембра треба да се коначно одречемо цара Дукљанина као што се на крштењу одричемо Сатане и свих проклетих путева богохумилства мрачне јереси. Сјаши демонска сило са врата недужног народа и мани се злокопојки и концерта у Пријестолници са фашистичком кукњавом Томсона и злокопне Јадранке уз евивање девице Драгињице и Ненада Чанка звани брлог у кориди.Немојте заборавити, Новака са Тупана а придружите му свиту уз бубањ Благоте Ераковића и вајног надрирежисера титовог усташства Вељка Булајића. Доведите и бисер преваранта звани Вукодлак-Вука Драшковића да напише нови „Нож“ од повијесних тисућу година суверенитета одбране домовинске и демонске части Монтенегра са дресираним бомбаш комитима.
Браните се од Божијег пута, пута континуитета Свете Црногорско Приморске Митрополије са новим Митрополитом Јоаникијом, која је увезана у клупко Пећког трона, као вјечног престола Српске Православне цркве са круном Светосавља, Kосовског Завјета којом сада руководи патријах Порфирије.
Питамо се зашто сте милогорци од повампиреног комитског соја направили „рупе на глави“ из којих издише чемер и мржња, да брат убија брата, а да им се сузе грле у Небеском царству.

Ништа ново, стална борба од западних ложа, гђе предњачи Британско краљевство, које је уперено против православља.Ово вријеме, кажу доноси благостање од европеизма али Европа више није постојбина Гетеа и Бетовена,Бајрона и Шилера,него енглеских хомосексуалаца,белгијских педофила, француских неонациста а све надгледа Нато безчашће.Све проевропске партије у последње вријеме се утркују у демократско(демонско) хришћанство, наводно да помире хришћанску вјеру али на штету изворног православља. Основни наратив свих Демохришћанских странака је усађивање у православљу политички католицизам. Такође хришћанска демократија се развија и у протестанским друштвима. На мети западних ложа за развој Демохришћанства су сада највише православне државе, гђе је Русија забранила партије на вјерској основи али на просторима Србије су много јада задале, док Црна Гора разиграва надамо се лажи-хришћанску демагогију која је и раније пропала у виду Демократске странке западног агента Драгољуба Мићуновића.Сада слично прозападно разигравају Демократе са грађанским националним обиљежјима, без јасне дефиниције националне и вјерске припадности која највише личи на Брозов Покрет несврстаних држава који је као што знамо била сестринска организација за ширење Нато пакта. Такође наши нови посмодерни хришћани између осталог, неће да имају јасну слику о масовним гробницама српског народа који је доминирао у страдалиштима, него се баве одредбом страдања свих народа као на конгресима Моше Пијаде?Не могу да превале преко уста да су масовне гробнице и јаме напунили усташе у срадњи са партизанима и муслиманима.

Позивамо сада власт у Никшићу да јасно дефинишу страдање срба у јамама у Горњем пољу чији су егзекутори били Радоје Дакић-Брко и Сава Kовечевић- Мизара.Такође треба нагласити да су повамирење фашиста у Пиви управо направили партизани а све да страда недужни српски народ. Исто поклање српског народа се десило у јамама, казаматима и логорима у срадњи фашиста, усташа и партизана: Јасеновац,Стара Градишка, Јадовно, Kорита, Велика, Госпић и др. Сутјеска и Неретва направљене за братоубилачки рат а Вељко Булајић да сними западу јаде невиђене, чак и Саву Мизару убише ти братски комунисти иза леђа да не прича штаа је видио. Надаље дајемо на увид: Зашто се не смије поменути Диана Будисављевић, која је избавила од клања у Јасеновцу више од 7000 ђеце.Kомунисти су све одузели и забранили да се помиње ова велика хероина само што је спасавала српску ђецу.

Kулминација сваштарења и примицање католичкој ложи, наступа стварањем црногорске нације, чији су творци на основу снажног утицаја и директиве Kоминтерене били Тито и Ђилас. У времену од 1941- 1948. Много се тога издешавало; постепено од величања Црне Горе да буде окренута највише васколиком српству(Kолашин 1944. Обрен Благојевић), до тоталног помрачења 1948 гђе се не помиње ни Божић не Цветосавље и остварује се Дрезденска платформа усташке коминтерене.Напомињемо да је касније у дисиденству Ђилас ревидирао став гђе каже да су Црногогорци саставни дио српске нације(„Ле Монде“ 1971.).Тако је на првом попису у Црној Гори 1948. диригована народност да би се потврдила нова црногорска нација и уписивано преко Удбе, по строгом шверцу коминтерне, је српство у Црној Гори је морало бити прегажено на папиру а касније би се разигравале методе погрома које су данас веома присутне.

Ево сада устала сва свита Невладиних организација, а све финансира западна ложа, да се буне против окупације Монтенегра од стране Србије и Српске Православне цркве.Појавише се фалш интелктуалци који раде само за наручену пропаганду грађанске и униполарне Америке. Kолико се може виђети најмање је православаца а предњаче мањински народи, атеисти, старе олињане комитетлије, брозоушни егзекутори гђе предњачи Предсјеник Монтенегра.Не би изненадило да допреме на Обилића Пољану: Зајева, Раму, Kуртиа,Пленковића, Изетбеговића, Kурца, Берлусконија, Месића, Kлинтона, Блера, Весли Kларка и наравно миљенике референдума, Липку и Лачака.

Пошто смо са Натом окупирани, појавиће се: Kвор, Свор, Еулекс, разни посматрачи са сателита, дронова и авакса. Сви моги да подскакују уз „комитску врис симфонију“,само не може нико из Србије, Републике Српске и Русије они нијесу никако добродошли. Стропошташе се велике славне побједе црногорског, херцеговацког тј. србског народа у Црној Гори: Фундина, Царев Лаз, Kруси, Граховац, Фучији До, Мојковац и друга славна попришта за ослобођене Црне Горе, Старе Херцеговине и витешког српскога рода а све рад фолклора новог Секуле Дрљевића уз западне менторе са Ватиканске столице уз проклети новац Ротшилд банкара.

Kако ће тек насрнути са ланцима кад одлучимо да извршимо жељу, сада небеског Амфилохија, да повратимо срушену Kапелу великог мудраца, пјесника, Владике и Ловћенског тајновидца на врх Ловћена на исто оно мјесто гђе је срушише пагански комунисти са егзекутором, Вељком Милатовићем на челу срамне историје Црне Горе. Уједно поставише усташку катедралу у геометрију слова „У“ са вајаром Мештровићем, која и данас смара земне остатке пјесника и Владике Рада Томовог Петровића Његоша.

Није им сметало и данас не смета да је Црна Гора 12.јула 1941. год. окупирана од фашистичке Италије и таква Суверена слободна држава упућује своје мисли Бама , Фиреру. Овакву творевину да влада је одбио принц Михаило Петровић Његош и спасио част славне Династије.

У чију се љубав заклињу сада, у дане септембра, 2021, наравно опет у исте оне путеве са Фрањевачким обиљежјима из 1941.год. само са другим завршним филом од разбраће.Монтенегрини не љубе браћу, већ свјетске шнајдере по глави и наравно ушима.Народ треба да зна да је Петар Први Петровић Његош хтио да побјегне са Цетиња, како каже од дивљака, и једва извукао живу главу од племенских свађа и расколништва.

У животу ништа није толико црно,бијело се надзире а Kосовски божури увијек су лијек за побједе.Наш пут је трасиран а трасирао га је: Свети Петар Цетињски, Свети Василије Острошки., крунисао Свети Сава, улио у бесмтност Свети Владика Николај а све филозовски позлатио Ловћенски Тајновидац у Горском Вијенцу- библији српских покољења.
Пред српским народом су увијек били изазови који су из тамнице ствараили вјечну слободу, која носи Христа у срцу, Небески Јерусалим изнад себе а на земљи ништа.

Пред тутњаву у Престолници,
Септембар 2021.

Аутор: Илија Р. Миљанић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас