ПОВЕРЉИВИ документ из Хага који доказује да је РАЧАК БИО ЛЕГИТИМНА операција српске полиције

Screenshot_1

Случај Рачак био је само један од изговора НАТО пакта да бомбардује Србије. Нафилована афера у режији Вилијама Вокера коју је истовремено дебело наплатио албанским сепаратистима и а кроз мејнстрим западну пропаганду Сједињеним Америчким Државама оставио отворена врата за улазак на Косово и Метохију, отварање војних база и останак до данашњег дана.

Портал Васељенска дошла по први пут у јавност износи поверљиви документ из Хага који је послужио као доказ у прилог тврдњи да је Рачак оправдана операција српске полиције и да се операција коју је извела српска полиција није спроводила против цивила већ против терористичке јединице УЧК која се годинама раније наоружавала и припремала за још један од бројних напада на Србе које су изводили деведесетих, као и касније, а које припремају и изводе и дан данас.

У оригиналном документу који представља поверљив извештај оперативних сазнања српске полиције наведена су лица у чијој организацији се формирала, финансирала и снадбевала оружјем терористичка организација УЧК на пределу села Рачак, села Петрово, Љужак махалу, а све у општини Штимље.

У извештају се наводе детаљи према којима је и више него очигледно да су се албански сепаратисти активно спремали за оружани сукоб са Србима, односно српским цивилима и да је тај сукоб имао за циљ етничко чишћење Срба са простора Косова и Метохије.

Подаци који су прикупљени су из 1998. и почетка 1999. године.

У наставку ћемо приказати и документе војне службе безбедности из 1998. године и јануара 1999.године и терористичким групама у Рачку.

Извор: Весна Веизовић / Васељенска ТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас