ПРЕДСЕДНИК СРПСКЕ ДЕСНИЦЕ: Моја политика заштите традиционалних породичних вредности значи повећање наталитета српског народа!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
vacic43

Председник Српске деснице Миша Вацић гостовао је у емисији „Сукоб мишљења“ на ТВ Хепи 26. фебруара 2019. године на тему истополних бракова у Србији. Саговорник у емисији био му је вишегодишњи ЛГБТ активиста Предраг Аздејковић.

Вацић је изјавио да Устав Србије препознаје брак искључиво као заједницу мушкарца и жене, те да се лично противи легализацији истополних бракова. Пропаганда о наводној угрожености ЛГБТ особа у Србији води се из страних центара моћи који медијском манипулацијом стварне ситуације покушавају да дестабилизују нашу земљу.

Аздејковић је изјавио да се не осећа угроженим од стране десничарских организација, а Вацић је изнео могућност да и ЛГБТ популација може бити национално одговорна и својим утицајем помоћи на промени искривљеног имиџа српског народа у иностраној јавности.

Улични сукоби претходних година на геј-манифестацијама били су политичке природе јер је омладина тада штитила закон државе и већински хришћански морал од узурпације Тадићевог режима. Политика коју заступа Српска десница руководи се заштитом традиционалних породичних вредности без примене насилних и нелегалних метода.

Вацић је у емисији позвао државне органе да испуне обећање председника државе и исплате значајну новчану надокнаду женама које су родиле треће дете у Србији.

Емисију у целини можете погледати овде:

ИЗВОР НАЦИОНАЛИСТ.РС

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас