Примитивизам младе узданице ДПС: „Комиткиња“ из Тивта дијели скандалозне поруке упућене митрополиту Јоаникију

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Mia Zekovic

Примитивизам и говор мржње доминантно усмјерен према Српској православној цркви и српском народу у Црној Гори постали су свакодневница младих снага Демократске партије социјалиста.

Своју мржњу углавном испољавају на „комитским“ скуповима, али и на друштвеним мрежама.

Тако су читаоци портала ИН4С указали на профил двадесетогодишње студенткиње Мие Зековић из Тивта која је свом профилу подијела скандалозну поруку, а чији је аутор Инстаграм страница „Црна Гора Црногорцима“ (crnagoracrnogorcima).

„А ти јадни Мићовићу, нагрдни Порфирије, посрбљени Дритане Абазовићу, пијани Здравко Кривакапићу, кукавице Алекса Бечићу, јадна Владо и јадна власти – нека вам се на овај данашњи догађај на најмилије ослика и обестини. У Црној Гори морате живјети и након срамотног мандата, а бојим се да ћете прије ухватити црту, јер вјерујете поносним Црногорцима и Црногоркама  – овђе мјеста за вас нема више“, наводи се између осталог у објави.

Гнусне увреде изнијете су и на рачун митрополита Јоаникија.

„Биједни попе, запитај се хоће ли те сваког дана чувати кордон Кобри, издајничке полиција, и хоће ли бити пријатно служити у манастиру носећи панцир. Биједо људска, Јудин службениче, брадата замлато, срећан ти почетак новог живота у Црној Гори. Обећавам ти ништа неће бити исто“, пише у објави.

Како су нам казали извори из Тивта, Миа Зековић је активиста ДПС-а, и велики фан Мила Ђукановића. С тога нас и не чуди што овакве поруке шаље.

У односу младе снаге ДПС-а, њихови старији посланици изгледају као витези демократије, јер не користе баш сваку прилику да на сваком мјесту из петних жеља и колико их грло и срце носи бране предсједника Ђукановића.

Сервилност лидеру странке, непоколебљива вјера у све оно што он каже и спремност да се за његове ставове боре до посљедњега, улазница су за посланичке клупе. Тако да млада Миа „сигурним корацима“ иде ка томе. Али у опозицију.

Ин4с

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас