Прва жртва силеџијског понашања РОСУ: Српкиња преминула због шок бомби и сузаваца!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
viber_image_2021-10-14_12-22-34-951

„У дворишту наше куће је било, најблаже речено, као у Бејруту, а на тако малом простору испаљено је двадесетак патрона сузавца и велики број шок бомби. Ја не поричем болест своје мајке, али како то да се она упокоји баш кад је добила гушење од тог сузавца“

Брутална акција специјалних јединица тзв. Косовске полиције, утицала је на смрт Верице Ђелић (71) из Звечана у чијем су дворишту косовски специјалци испалили велику количину сузавца и шок бомби.

Син преминуле Верице, Игор Ђелић истакао је да не може са сигурношћу да тврди да је смрт његове мајке наступила искључиво због стреса и гушења које је добила због испаљеног сузавца у двориште, али да је сигуран да је то у многоме допринело да се она јуче, око 17 часова, упокоји.

„У дворишту наше куће је било, најблаже речено, као у Бејруту, а на тако малом простору испаљено је двадесетак патрона сузавца и велики број шок бомби. На сама улазна врата је пало 5-6 патрона сузавца што је изазвало гушење мајке и оца који је покушавао мокрим пешкирима да им олакшају да дишу. Ја не поричем болест своје мајке, али како то да се она упокоји баш кад је добила гушење од тог сузавца„, рекао је Ђелић.

Извор: Новости

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас