РАСПАД ДПС-а! НОЋАС ГА НАПУШТА МИЛИЦА ПЕЈАНОВИЋ ЂУРИШИЋ. НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ ИВАН ВУКОВИЋ

Milo Đukaj

Распад политичке партије одлазећег председника Црне Горе Мила Ђукановића, уследиће изгледа и пре Ђукановићевог дебакла на предстојећим председничким изборима.

Након данашњег пребијања Ивана Вуковића, који је пре неколико сати збринут у подгоричком ургентном центру, Милица Пејановић Ђуришић, перјаница ДПС-а, донела је одлуку да напусти поменуту политичку партију.

Пејановић Ђуришић се одлучила и на такав корак, јер се не слаже са плановима одлазећег црногорског председника да сутрашњи дан претвори у крвопролиће, ангажовањем лица из црногорске криминогене средине за застрашивање и пребијање политичких неистомишљеника. Наиме, Пејановић Ђуришић је проникла Ђукановићеву намеру, да уведе Црну Гору у почитичко-безбедносну кризу у којој би се одложило одржавање изборног процеса, а тиме и насилно продужила Ђукановићева аутократска и недемократска владавина.

Међутим, Ђукановић је очигледно заборавио да се након 30. августа Црна Гора ипак променила и охрабрила, а и западни страни фактор помно ће сутра пратити изборни процес.

Izvor: nacionalist.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас