Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vidovdanrs/public_html/wp-content/plugins/easy-google-adsense/main.php on line 185

РАСПАД ДПС-а! НОЋАС ГА НАПУШТА МИЛИЦА ПЕЈАНОВИЋ ЂУРИШИЋ. НЕКА СЕ ПРИПРЕМИ ИВАН ВУКОВИЋ

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Milo Đukaj

Распад политичке партије одлазећег председника Црне Горе Мила Ђукановића, уследиће изгледа и пре Ђукановићевог дебакла на предстојећим председничким изборима.

Након данашњег пребијања Ивана Вуковића, који је пре неколико сати збринут у подгоричком ургентном центру, Милица Пејановић Ђуришић, перјаница ДПС-а, донела је одлуку да напусти поменуту политичку партију.

Пејановић Ђуришић се одлучила и на такав корак, јер се не слаже са плановима одлазећег црногорског председника да сутрашњи дан претвори у крвопролиће, ангажовањем лица из црногорске криминогене средине за застрашивање и пребијање политичких неистомишљеника. Наиме, Пејановић Ђуришић је проникла Ђукановићеву намеру, да уведе Црну Гору у почитичко-безбедносну кризу у којој би се одложило одржавање изборног процеса, а тиме и насилно продужила Ђукановићева аутократска и недемократска владавина.

Међутим, Ђукановић је очигледно заборавио да се након 30. августа Црна Гора ипак променила и охрабрила, а и западни страни фактор помно ће сутра пратити изборни процес.

Izvor: nacionalist.rs

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас