„Режим је пао“ или „А сад мало ја!“

Krivokapic

Пише: Непријатни

Сјећате ли се ових ријечи Здравкових „Режим је пао“ 30ог августа око 21 сат увече?

Е па добро је јер не знам сјећате ли се Божа Милоњића на примјер који је смијенен са функције јер је рекао Здравку да потпише Темељни уговор са СПЦ. Или Владимира Лепосавића који је сам себи саставио говор и одговор на питање. Памтите ли Марину Јочић која је отпуштена само 10 дана након што је постављена на позицију? Сјећате ли се оне савјетнице премијера из Никшића која је у његовом име представљала Не дамо Никшић на Никшићке изборе?

Памтите ли све оне људе који су због ситница отпушени, а нису се као људи ни запослили? Знате ли шта им је заједничко? Здравко Кривокапић и отказ. Сви ти људи који су отпуштени су имали само један проблем: мислили су својом главом или размишљали су.

Могуће да је режим Мила Ђукановића пао, али диктатура као облик владавине са ових простора једноставно не излази из моде. Човјек влада са подршком једног од 81 посланика и уопште му није непријатно. Смијењује на основу физичког изгледа, запошљава на основу кумовских и родбинских веза, а кад га питаш зашто то ради он се позива на нека обећања које је некоме дао и тврди да то ради у твоју корист. Политички гледано, знате ли шта је заједничко Милу и Здравку? СВЕ!

Режим је пао, ал` сад мало Здравко.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас