Шаровић и опозиција тврде да су станари зграде на Вождовцу „ухапсили“ директора ПИО Фонда и активисте СНС-а док су радили кампању „врата до врата“, међутим… (ВИДЕО)

немања шаровић

Поред неколико напада на активисте Српске напредне странке који раде кампању „врата до врата“, синоћ се догодио још један инцидент.

Наиме, на Вождовцу у једној згради дошло је до инцидента између појединих станара који су чланови и симпатизери „Србија против насиља“ и активиста СНС који су обилазили своје чланове у тој згради.

Активисте СНС-а међу којима је био и директор ПИО Фонда и потпредседник Општинског одбора СНС-а на Вождовцу Реља Огњеновић, окружила су неколицина људи и покушала да нападне.

Немања Шаровић али и многи други активисти „Србије против насиља“ међу њима и медији као што је Н1 су објавили да су станари зграде „ухапсили“ директора ПИО Фонда и друге активисте.

Међутим, на крају се ипак појавио снимак који је показао кулминацију инцидента, а где се станари извињавају због насиља припадницима Српске напредне странке и моле за опрост због инцидента који су направили.

Подсећамо ВДВ кампања је легална и није противзаконита.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас