Саша Радуловић: „False flag“ операције и теорије завере – Истина иза светских догађаја

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ТВ Прва

Сашa Радуловић, лидер покрета Доста је било на друштвеној мрежи „Икс“ је нагласио важност расветљавања „false flag“ операција, теорија завере и дезинформација, истичући начине на које се догађаји презентују јавности и како препознати истину у мору информација.

„Да ли се сећате кампање која је преплавила цео свет 2020. године коју је водила НВО Black Lives Metter, а којом су медији бесомучно затрпавали цео западни свет? Џорџа Флојда, црног човека, је убио бели полицајац?

Испада да је све само још једна лаж. Судски документи показују да је целоживотни, осуђивани наркоман и ситан лопов умро од предозирања када га је полиција ухватила да покушава да „купи“ нешто кривотвореним новцем. Цела кампања је послужила да се десе велике промене у законским решењима у САД-у и то је већ завршено.

Овакве операције се зову „false flag“ операције. Најбољи превод би био: операција под лажном заставом. Те операције које сакривају који интерес се крије иза њих и ко их у ствари спроводи и зашто, се кроз историју човечанства користе као оправдања и начин да се становништво приволи да прихвати политике које би иначе биле неприхватиљиве. Ковид лудило је „false flag“ операција. Практично сва званична образложења у вези са њом су смишљена лаж и вероватно до сада највећи социјални експреимент икада спроведен.

Начин на који се стварни извршиоци „false flag“ бране се може сажети у магичне две речи: теорија завере. Свакога ко поставља тешка и логична питања, медији ознавачају као „теоретичара завере“. Тако истина постаје теорија завере. Томе служе и свим могући „фект чекери“ који су увек финансирани од стране истих људи да сакрију. Део те операције фект чекера су и људи који намерно, за паре од истих људи који финансирају и фект чекере, пласирају нетачне ствари које онда фект чекери побијају.

Рецимо тврдња да је земља равна плоча је „false flag“ операција чији је циљ да фект чекери имају шта да исмејавају.

Велики број људи, без озбира на степен образовањам, је подлегао овој пропаганди, па и сами користе термин „теорија завере“ за све ствари које не разумеју баш најбоље, нису се удубили нити могу да се удубе јер им недостаје знање, али су први да исмеју људе који им говоре истину. Николу Теслу су исмејавали. Џулијан Асанж је рецимо „теоретичар завере“. Када код себе ухватите да бисте да искористите речи „теорија завере“, зауставите се и размислите мало. Колико заиста познајете ту материју, колико сте се заиста удубили да разумете и колико заиста имате доказа да је званична верзија тачна? Можда то што сте чули, иако ново и непознато за вас, у ствари крије неку истину. Једини начин да откријете је да се удубите. Јер наравно многе теорије које се шире нису тачне.

False flag операције се често користе за покретање ратова или као оправдање за бомбардовање и убијање цивила и ратне злочине. У „false flag“ операције на нашем простору спадају рецимо Рачак, пијаца Маркале, Бањска, а у свету Ал Каида, ИСИС, Хамас и многе друге. Ирак и Садам који имају „оружје за масовно уништење је таква операција. Па онда Либија, Сирија, Иран, арапска пролећа, … False flag операције, уз мањи број изузетака, практично увек долазе са запада. Последње је да су Руси сами уништили свој гасовод у Северном мору, да су сами срушили брану на Дњепру, да су Палестинци сами себе побили у болници у Гази.

Важно је да се документују ове ствари и да их људи постану свесни. Свака таква лаж мора бити раскринкана. Јер директно утиче на животе свих становника планете, па и на све нас на Балкану.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас