Саво Манојловић: Карађорђе је дигао устанак против порте као и ми, свесно кршимо закон!

viber_image_2021-12-04_15-39-13-701

Вођа покрета Крени Промени Саво Манојловић, изјавио је да је Карађорђе дигао устанак у порти кршећи законе Отоманске империје у то време – правећи паралелу са њиховим кршењем закона о блокади саобраћаја. Жељко Ињац: Отоманска империја је била окупаторска држава на нашим просторима. Србија није окупаторска држава на нашим просторима, осим за другосрбијанце и аутошовинисте јер за њих је Југославија држава а Србија окупатор.

Слика

1. Карађорђе није дигао устанак против порте, него дахија који су се одметнули од порте. То је отприлике као када би Ћута дигао устанак против Ђиласа који је рецимо успео да постане градоначелник Београда па наметнуо неке ултрагигамега порезе.

2. Отоманска империја је била окупаторска држава на нашим просторима. Србија није окупаторска држава на нашим просторима, осим за другосрбијанце и аутошовинисте јер за њих је Југославија држава а Србија окупатор.

И сад кад протести не добију подршку десничара онда иде ботови да спинују како су десничари на страни Вучића. Десничари неће да руше државу, нити су против Србије. Ово су непомирљиви идеолошки концепти. Кад изађете из југословенства, онда можемо да разговарамо.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас