СКАНДАЛОЗНО: ЧЕДОМИР СТОЈКОВИЋ ПОДРЕЂУЈЕ НАЦИОНАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ СВОЈИМ ЛИЧНИМ ПЕРВЕРЗИЈАМА!

cedomir stojkovic

Пропали адвокат из Ваљева Чедомир Стојковић (агент БИА), познатији као Чеда Подморница, је у најновијим изливима лудила на мозак, на друштвеним мрежама хистерично почео да критикује незаустављиво јачање и ширење БРИКС-а, немушто покушавајући то да образложи својим наводним геополитичким и идеолошким уверењима.

Међутим, његови најближи пријатељи коментаришу како су стварни мотиви Чеде Подморнице за то потпуно другачији и много тривијалнији, односно да је његов гнев изазвала околност да оснивачи БРИКС у овај савез нису позвали Сомалију.

Другим речима, Подморница на овај начин искаљује бес због тога што је БРИКС, према његовом мишљењу, одлучио да дискриминише државу и народ према коме он гаји посебне афинитете, а нарочито према његовим млађим мушким припадницима, организованим у формацију коју Чеда Подморница воли да зове „сомалијски четворопрег“.

У својој страственој заслепљености, Чеда Подморница превиђа веома важну чињеницу, да је управо Руска Федерација, коју он безмерно мрзи, а која је један од стубова БРИКС-а, недавно покренула процес поклањања жита бројним афричким државама, међу којима је и Сомалија, што је у ствари пример потпуног поклапања његових личних и руских геостратешких интереса.

Наиме, Чеда Подморница још увек не увиђа да је руско спашавање Сомалије од глади у директној вези и са подмиривањем његових апетита, иако истини за вољу они немају никакве везе са житарицама, али свакако имају везе са комбинацијом коју Подморница највише воли, а то су истовремено сити и незасити Сомалијци.

Националист

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас