Шкоро: Док је Ђилас главни у опозицији Вучић може да влада још 20 година (Видео)

Принтскрин/КТВ

Срђан Шкоро, председник покрета Побуна у емисији Без пардона на КТВ Телевизији осврнуо се на протесте испред зграде РИК-а након изборног дебакла листе “Србија против насиља” које је назвао представом и оперетом, те истакао да са Драганом Ђиласом као главним лидером опозиције Александар Вучић може да влада и наредних 20 година.

– Ви сад кад погледате физиономије, фаце из опозиције који су дошли испред РИК-а да протестују, је л’ ви у њима видите да су то људи који су победили на изборима? Не, они су смркнути, избечени, испрепадани, као да су пали с Марса. И као ту долазе нешто да одраде. Пазите, ви кад победите, ја долазим као газда. И сад само да видимо како ћемо то да изведемо. Насмејани, јер знам да иза мене стоје гласови – објаснио је Шкоро.

Он је казао да опозиција то не ради и да је то први знак да нешто није у реду.

– Само те људе, те младе људе замајавате, што ће се на крају показати, трајаће два, три дана, ови ће да изађу са саопштењем да је било неких, а да нема крупних прекршаја и шта ћемо онда? Тако да, то је то. Вучић у том смислу, да завршимо, да закључимо његову листу, има срећну околност, док год је Ђилас главни у опозицији он може да влада и наредних 20 година како воли. То је моја прогноза – закључио је Шкоро.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас