ШОК-ОТКРИЋЕ ЕНГЛЕЗА: Милови сатанисти хтели да спале Србе у цркви на Цетињу!

Milo Djukanovic

Није тајна да је председник Црне Горе и ДПС Мило Ђукановић планирао изазивање хаоса да би спречио устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу. Али оно што је досад скривано јесте да су уз Ђукановића главни идеолози и противници те црквене церемоније и њему блиски брачни пар Мирна Никчевић и Никола Полексић. Иначе, опасни сатанисти, како су открили истраживачи енглеског аналитичког центра.

Мирна Никчевић, службеница у Ђукановићевом државном апарату, прославила се пре две године као саветница црногорског амбасадора у Истанбулу по вређању Срба и порукама да би спалила „Храм (СПЦ) и сва говеда тамо“. Док је њен супруг Никола Полексић, „ђакон“ канонски непризнате Црногорске православне цркве распопа Мираша Дедеића. Уз то, судећи према налазима истраживачког подкаста „The Empire Never Ended“, овај двојац, који не скрива мржњу према Србима, висококотирани су припадници опасне секте коју симболизује антихрист и отелотворење Адолфа Хитлера и пропагираје насиља, силовања, педофилије, приношење људских жртава!

Наиме, истраживајући бизарни култ познат као „Ред девет углова“, који окупља „самопрозване нацисте и притом пропагира приношење људских жртава, педофилију и силовање“, открили су да је седиште једног њиховог одељака – „Ложе астралних костоглодара“ у Црној Гори. Али и да су њене вође две „политички утицајне особе“ – Мирна Никчевић и Никола Полексић.

Иначе, „Ред девет углова“ основао је Дејвид Вајт седемдесетих година прошлог века, а њему изузетно близак јесте и тзв. храм крви, који подучава, како истраживачи тврде, своје следбенике да заузму утицајне позиције у систему не би ли га дестабилизовали, изазваши хаос, из којег ће, како они верују, изнићи један нови светски поредак. Ови истраживачи тврде да је ћелија којом руководе Никчевић и Полексић, такође, у комуникацији с овом злогласном групом. На једној слици, под описом „лажни пророк и звер“, види се како Никчевићка чита часопис те секте „Лажни пророк“.

Полексић је пак неко време чак уређивао званично гласило „Реда девет углова“ – тзв. фенрир или „Гласило сатанизма и злобе“. А Никчевићка је лајковала званичне објаве овог сатанистичког култа, не скривајући њихове симболе ни на Фејсбук профилу. Енглески истраживачи претпостављају да је Никчевићка вероватно мислила да су мале шансе да ико с њеног поднебља уопште зна да препозна сатанистичку симболику култа „Реда девет углова“. Осим партнера Полексића, који је тако у некој од својих објава навео:

– Нико ово скапирати неће ако не посвети 20 година свог живота изучавању езотеричне и политичке историје Европе… Али битно је да ми контамо… да смо комбинација. Не зна планета шта ју је снашло, а тек Серби… ха…“

Превидели су могућност да ће их „растумачити“ енглески истраживачи.

– Јасно је као дан да су удружени планирали удар на цркве и имовину СПЦ у Црној Гори, да су ови Милови сатанисти спремали удар на Цетиње 5. септембра да би спречили устоличење митрополита Јоаникија. Ти секташи су практично идеолози Миловог срамног и сулудог политичког деловања и изјава. Чак и доласка на Цетиње. Опијени тим идејама да по сваку цену уруше СПЦ, као стуб православља, у Црној Гори спремни су (били) на све – прича обавештени саговорник из Подгорице.

А зашто су пикирали баш Цетињски манастир? Зато што је, у симболичком смислу, центар и душа Црне Горе, која се ту вековима изграђивала.

– Мило покушава да се одржи на власти по сваку цену, тако да ме не чуди да направи савез са црним ђаволом, какав је овај. Не би ме изненадило да је Мило са секташима покушавао да спречи устоличење јер он и даље има контролу над безбедносним службама, а ниједна секта нигде у свету не може да делује мимо служби. Друго, у свему томе улогу везника има та НВО ЦПЦ распопа Дедеића, где је Полексић. У ЦПЦ су и атеисти, муслимани, што не би били и секташи – прича верски аналитичар Жељко Ињац.

И сви скупа би, истиче саговорник, да отму манастире СПЦ:

– И зато није изненађење да су сви хтели 5. септембра да изведу ритуални атак на СПЦ и Цетињски манастир и спрече устоличење митрополита Јоаникија.

Овако је говорио Ђукановић

 

– Није паметно инсистирати на устоличењу митрополита Јоаникија на Цетињу, већ је паметно то изместити из Цетиња и обавити у неком од многобројних храмова у другим градовима. То би био залог за будућност.

Ђукановић и Милановић брутално вређали Србе

 

Ђукановић је на позив хрватског колеге Зорана Милановића у дводневној посети Загребу и Брионима, одакле су жестоко ударили по Србији и СПЦ. На миру нису оставили ни покојног патријарха Иринеја.

Милановић је потврдио да је позив Ђукановићу да дође у госте уследио, како је навео, након ових чудних и незгодних догађаја на Цетињу задњих дана:

– Хтели смо дати подршку отвореној Црној Гори, већину тога смо разјаснили.

Милановић је означио Србију „проблематичном“, осврнувши се и на изјаву покојног патријарха Иринеја.

– Изјава да су права Срба у Црној Гори више него у Павелићевој Хрватској… Може једино шака да полети, ни Слободан Милошевић није прелазио ту границу.

Ко је Мирна Никчевић

– у жижу јавности доспела је 2019, кад се, као представница црногорске дипломатије, укључила на Фејсбуку у дискусију о Тројичинданском сабору, који је одржан испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици

– испод фотографија са сабора које је поставила њена пријатељица написала је, између осталог, за СПЦ да би „запалила храм и сва говеда тамо“

– тад је била изузетно активна на друштвеним мрежама где је коментарисала скандал који је сама изазвала. У једном од постова српске медије назвала је „стоком неотесаном“ и претила да ће им „Мило доћи главе“

– оне који су је критиковали на друштвеним мрежама назвала је четницима и „неписменом балавурдијом“

– обрушила се и на црногорски МСП, претећи да ће им доћи ће „на наплату једног дана издаја нашег председника“ (Ђукановића – прим. аут.)

– рођена Никшићанка, дипломирала право у Подгорици

– пре мандата у Истанбулу, где је радила као прва саветница амбасадора Бранка Милића, две године била је у средишту МСП у Подгорици

– свему томе претходио је мандат у Бриселу (такође саветница у амбасади), који је прекинут раније под нејасним и никад објашњеним околностима

Ко је Никола Полексић

 

– Полексић, „ђакон ЦПЦ“, не крије своја секташка опредељења

– јавно је доступан (на енглеском језику) интервју у којем износи сва своја секташка мишљења, као и низ објава у којима оправдава лик и дело Хитлера

– чак и преводи хвалоспеве Хитлеру из књига које је написао Дејвид Вајт, вођа секте којој припада – „Ред девет углова“

– сам признаје да носи ранг „спољашњег експерта“ у хијерархији „Реда девет углова“

– годинама уређује званичне странице и гласила тих секти, где се, између осталог, пропагира екстремно насиље, политичка и друга убиства…

– његов профил обиловао је бројним референцама активностима ове секте

– енглески истраживачи, ипак, као најморбиднију чињеницу, истичу да је Полексић својевремено основао и тзв. гностичку цркву Христа – Луцифера у Подгорици

– ипак, оно што је застрашујуће јесте то да, како експерти тврде, стицање оваквог ранга по унутрашњим прописима ове секте захтева вршење ритуалног убиства „отпадника“ – односно оних које су органи те секте проценили као недостојне

– трио из енглеског подкаста, такође, тврди како је Полексић, пошто је чуо за њихово истраживање, индиректно и њима упутио претње смрћу.

Како је Русија одиграла савршен потез и матирала Европу и САД прочитајте ОВДЕ.

Српски Телеграф

Правда 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас