Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vidovdanrs/public_html/wp-content/plugins/easy-google-adsense/main.php on line 185

ШОКАНТНА АНАЛИЗА, ЂУКАНОВИЋ НА МАЊЕ ОД 26% ПОДРШКЕ

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Foto: Screenshot Youtube

Данас поподне, Црну Гору је ударио прави политички земљотрес када је добро обавештени политички актери сазнали резултате најновије анализе изборног штаба Мила Ђукановића, у којем је он пао на свега 26% подршке бирачког тела.

Иако ови резултати делују невероватно, све накнадне анализе и провере, потврдиле су да се ипак нешто крупно догађа на политичкој сцени Црне Горе.

Можда би у томе требало тражити и разлоге за Ђукановићеве агресивне испаде према страначким колегама, за данашњу тучу у његовом изборном штабу, као и за синоћно уништавање документације у згради Председништва Црне Горе.

У сваком случају, сада је најважније да се у сутрашњем првом изборном кругу Мило Ђукановић достојанствено и демократски испрати са председничке функције, и да му се не дозволи изазивање било каквих инцидената и насилних аката, у циљу спречавања безнађа и хаоса у који је Ђукановић планирао да уведе Црну Гору у случају губитка избора у првом кругу.

Извор: nacionalist.rs

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас