Србија је спремна за Национално окупљање (ВИДЕО)

двери и заветници

Лидери из изборне коалиције Национално окупљање, Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стеменковски, истакли су вечерас да ће Србија, након ових избора, добити ново суверенистичко руководство, јер сматрају да је време да њихова листа ступи на велику сцену српске политике.

„Уместо бирања између тренутне и претходне власти, садашње и бивше, долази до промене парадигме. Више нећемо бирати између Вучића и Ђиласа; постоји стварна алтернатива“, нагласио је Бошко Обрадовић, лидер покрета Двери, током предизборне конвенције у Београду.

Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници, упутила је апел грађанима да следе пример неких нација које се, суочене с искушењима, не упуштају у политичке авантуре, већ се уједињују под једном заставом. Такође, позвала је грађане да подрже листу Национално окупљање 17. децембра.

„Проевропској власти и проевропској опозицији поручујемо да нема потребе за избор између Србије и Европске уније. Наша опредељеност је јасна – стојимо уз Србију“, истакла је Ђурђевић.

Извор: Данас.рс, Патриот

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас