The Neprijatni: Како су повезане НД Вијести, Драган Ђилас и Јунајтед медија

viber_image_2021-10-01_19-23-26-311

Е па како постаје непријатно драги моји пријатељи и непријатељи.

Буквално мање од 24h откако је Ђилас рекао да нема никакве везе са куповином НД Вијести ови (истовјетно као и Н1) објелодањују да су потписали уговор са Јунајтед Медија групом.

Наравно, пошто се ви слабије разумијете у медијску сцену региона ту је контраобавјештајни тим г. Непријатног да вас упути у непријатне детаље: Јунајтед медија је група која из иностранства (тачније из Швајцарске, макар им је тамо сједиште) контролише велики број телевизијских канала, оно што је смијешно и јако забавно је да, поред Нове С, лист Данас, Н1, Спорт Клуба итд. Јунајтед Медија од скоро држи и Гранд ТВ и Гранд Продукцију, другим ријечима, пристојне Вијести су од данас у партнерским односима са празилучким, простачким и народњачким Грандом 😃!

Оно што није смијешно је да је Јунајтед медија у власништву ККР (Kohlberg Kravis Roberts & Co) компаније којом газдује Дејвид Петреус, човјек који је — сад се опет припремите за садржај који би Медо могао да каже — НАТО генерал са четри звјездице и директор CIA који блиско послује са Сорош фондацијом (в. KKR hires Soros executive to lead digital infrastructure push).

Наравно, вјешто су припремили терен синоћњим гостовањем Драгана Ђиласа код Песја Комненића, али вам нису рекли да је Ђилас продао своју Дајрект медију и зграду Мултикома управо Јунајтед групи за 17.7 милиона еура и да већ пет година имају интензивне пословне односе. Oно што су вам рекли је да горенаведени медији нису Ђиласови, да понекад и 🤡 њега нападају 🤡 и да немају никакве везе са њим, е да вас ту не бих претјерано задржавао ви укуцајте у гугл N1 Dragan Đilas или Newsmax Adria Dragan Đilas и биће вам јасно у каквим су односима.

Искрено ваш, господин Непријатни

Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас