Трагедија у НС – сатанизам на делу

557812_policijarotacija-1_f

Претходних дана нашу јавност је узнемирило убиство двојице малих дечака у Петроварадину, а потом и самоубиство њихових родитеља скоком са зграде на Лиману. У петак, 3. марта, у Петроварадину се догодила страшна трагедија. Млади брачни пар, Лав (25) и Мартина (23) Петровић Сувајџић, убили су своју двојицу синова, од годину и три године, а потом скочили са 17. спрата зграде на Булевару цара Лазара.

Лав и Мартина су по свему судећи били припадници сатанистичке секте или покрета. Њихова деца су носила чудна имена, инспирисана окултизмом, а истражитељи сумњају да су их родитељи убили као жртву у оквиру ритуала. У медијском простору воде се дебате о томе да ли су били сатанисти или су се убили због немаштине. Неки иду чак до тога да слично трагичним догађајима у школи Владислав Рибникар у Београду и у околини Младеновца за наведене злочине окриве власт јер су несрећни мали људи убили децу, а затим себе због неимаштине и дугова. Комшије су додуше изјавиле да су приметиле да се Мартина некога боји, највероватније је да се код ње показао мајчински инстинкт и да је очекивала да ће Лав урадити то што је урадио или је она била индокртинирана од њега да иду пакленим путем али се у њој нешто борило против тога.

Та прича о сиромаштву као узроку не стоји због тога што су Лав и Мартина после убиства деце, отишли на Лиман у Нови Сад, где су се пели на 17. спрат зграде. Број 18 (17 спратова + приземље) вероватно није случајно одабран – у окултним и сатанистичким круговима, овај број се сматра симболом ђавола, јер
се састоји од три броја шест што представља симбол антихриста из Апокалипсе – последње књиге хришћанске Библије.

Кад узмемо у обзир да су њих двоје деца 21. века можемо и да се запитамо да ли су рађали децу и дали им окултна имена због намере да их жртвују у једном дијаболичном ритуалу. Према исказима комшија нису били имућни али ни социјални случајеви јер је само Лав радио. Зна се да је сарађивао са хеви метал музичарима. Деца су се можда и случајно отровала, али тешко да би се истовремено отровала обојица синова, а да је у питању био несрећан случај вероватно би се убили у истој кући не би ишли до зграде која је од куће
удаљена нешто мање од 7 километара (могуће је су и у удаљености између куће и зграде видели неку симболику која има везе са три броја 6), попели се до њеног врха и разбили блиндирано стакло за шта су са собом понели алат. Према изјавама станара зграде са које су скочили и дан раније је неко звонио на интерфон. Евидентно је да су типовали на ту зграду.

Та зграда није највиша зграда у Новом Саду, највише су три зграде у улици Иве Андрића на Лиману 4 које имају 20 етажа – приземље, 18 спратова и поткровље. На пипадност сатанистичкој секти указују и имена деце Арос и Ехос. Реч Арос се јавља у Толиновим делима, изведена је из његовог измишљеног вилењачког језика корена Yar (крв), означава име реке са црвенкастом водом. Ехос је на измишљеном језику гномова, једне од вилењачких раса, у Толкиновој митологији име Еоха, личности из Толкиновог опуса. Лав Петровић је једно време провео у Америци, одлично је владао енглеским језиком, а у његовој кући су пронађени сатанистички симболи, дневници и писма сатани, у којима га је обавестио да је извршио свој задатак.

Брачни пар се облачио углавном у црно што указује на окултну моду и могућу припадност некој секти или покрету каква је била секта „црна ружа“ која делује на простореу бивше југославије још од осамдесетих година 20. века. У сатанистичке кругове је могао да уђе још у Србији или тек када је отишао у Америку.
Какве везе има његов боравак у Америци са његовим окултизмом и овим окултним убиством и самоубиством није јасно. Не може се закључити из досада доступних података да ли је био у личном контакту са члановима сатанистичких секти и култова или је контакте одржавао преко интернета.

Два дана после ове трагедије у Новом Саду, у истом кварту у ком су несрећни млади људи починили самоубиство одржан је протест против изгреадње Цркве на Лиману. А пар дана касније је и нападнут свештеник СПЦ у близини. Да ли су ове ствари повезане или је реч о коинциденцији није лако разлучити а време ће показати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас