Трагикомично: Сергеју Трифуновићу у Мостару демолирали аутомобил

Sergej Trifunovic

Глумцу Сегеју Трифуновић, Мостарцу с београдском адресом, који се већ неколико дана налази на одмору у родном граду непознате особе су, навјероватније, током претходне ноћи демолирале аутомобил који се налазио на паркингу у улици Бискупа Буцоњића у насељу Ватикан.

– Дошао сам у свој Мостар и ево неко је то вандализовао, исјекао ми гуму, разбио шајбу поцијепао кров ножем. Ово су вјероватно навијачи Зрињског или ко зна шта је то у питању. Мислим да екипа прекопута у кафићу зна, али то ти је Мостар у 21.вијеку. Једино што могу да претпоставим, јер, ауто је био паркриран више пута и раније на овом паркингу и београдске табле никога нису иртирале, да је ово вјероватно на релацији Вележ -Зрињски,неки успаљени малди мозак-рекао нам је Трифуновић.

Упитан шта даље одговорио је: „Ништа, мијењати гуму, тражити шајбу“.

Труфуновић иначе од сриједе борави код породице Ђулиман, чија кућа се налази у близини паркинга. Уништени аутомобил СААБ данас је око 13 сати прва уочила Алма Морић Ђулиман.

-Мислим да нико од сриједе и није уочио да је то његов аутомобил, тек јучер послијеподне док смо шетали и сигурна сам да је неко нешто видио, али нико неће ништа да каже. Није уреду овако понашати се према било којем грађанину овог града, а не према некоме ко нам дође у госте. Мислим да је ово атак на његову личност и да нема везе с београдским таблама-рекла је она.

Увиђај су на лицу мјеста обавили припадници Полицијске управе Мостар.

Подсјетимо, прије тачно двије године Трифуновић је на друштвеним мрежама након што је обишао стадион Под Бијелим бријегом објавио фотографију уз коју је написао: „ Улаз на једну Вележову трибину. Моје ђетињство. Мостар у срцу, Вележ до гроба“.

(АВАЗ)

Наша Херцеговина

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас