ТРАМП: Са киме ми је било најтеже? Са Русијом? Са Кином? Не, са Сједињеним Државама!

Tramp

ДОНАЛД Трамп је изјавио да је много лакше и једноставније имати посла са светским лидерима „него са манијацима у Вашингтону.

У интервјуу Fox News открио је да је у Белој кући морао да се бори за „сопствено преживљавање“ – упркос успесима које је постизала његова администрација.

Водитељ-интервјуер са прво пожалио Трампу да његова жена никако не жели да буде вакцинисана јер је „скептична према вакцинама“.

Екс-председник САД је узвратио питање: „Беше ли она Рускиња?“. Кад је добио потврдан одговор, рекао је:

„То све објашњава! А она је и веома умна и прагматична“.

Поводом „преживљавања“ је додатно објаснио:

„Преживљавање је било много теже. Мене су `ловили` лицемери специјалног прокурора Милера, њих 19, који су ме истински мрзили. Против мене је био сваки прокурор. Имао сам паралелно преживљавање и управљање земљом. Преживљавање је било много теже. Имао сам пријатеља, успешног човека, који ме раније ословљавао са До, Дони или Доналд. А сада ми говори „Господине председниче“. Ето, кад сте председник – губите пријатеље јер се људи боје да са вама разговарају“.

Упитан – с киме му је било најтеже да се носи – са Северном, Корејом, Русијом или Кином – рекао је:

„Најтеже ми је било са Сједињеним Државама. Са овим нашим манијацима. Са Пелоси, Шумером и осталима. То је било теже него са многим светским лидерима.“

Трамп се похвалио да је много шта урадио за оружане снаге САД, а да је Џо Бајден ново америчко оружје препустио Талибанима:

„То је срамота! Носе наше униформе. Имају по две наше пушке. Лете нашим хеликоптерима“.

Интермагазин , Искра 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас