Трифковић „грађанистима из круга двојке“: Ви нисте „Београд“ већ бедне копије свега ружног, злог и подлог на Западу

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Балкан инфо

Као рођени Београђанин,

… чији преци укључују житеље српске престонице још од половине 19. века;

… чији је један од прадедова, рођени Београђанин, био кум војводе Живојина Мишића (мајор Петроније Митровић, погинуо 1915. као и оба његова сина, Мића и Влада);

… чији је један од прадедова (др Живојин Радосављевић), такоће роћени Београђанин, био дугогодишњи државни секретар у Министарству образовања Краљевине СХС а потом Југославије;

… а поводом кампање дивље, разуларене мржње коју после избора воде самозвани браниоци „Београда“ од Срба који им нису по вољи, а пре свега оних из Републике Српске која се бори за опстанак;

ИМАМ ПРАВО И ОБАВЕЗУ да „грађанистима из круга двојке“ поручим следеће:

Ви нисте „Београд“, ЈА сам Београд – ја и моји преци који су у њему рођени далеко пре него што су ВАШИ преци дошли да га окупирају као чопор разуларених вукова у јесен 1944. и да се уселе у домове „класних непријатеља“ побијених на Ади, у Лисичјем Потоку и другим стратиштима.

Ви нисте „Београд“ јер сте гори квислинзи, слугерање НАТО и давоског политбироа, него што је то икада био Милан Недић, који је у време националне голготе Срба свих и свуда спасавао шта се спасти може; и јер се надате да ће вам ваше западне газде испоручити Србију на тањиру – па макар је претходно бомбама претворили у прах и пепео, што ви здушно призивате.

Ви нисте „Београд“ јер је српска престоница вазда оличавала слободарски дух, док сте ви оличење тоталитарне, мрзилачке свести у најчистијем облику, исте свести која мотивише ваше налогодавце из Вашингтона да злоупотребом безочно политизованог судског апарата спрече кандидатуру Доналда Трампа.

Ви нисте „Београд“ јер за разлику од српског народа који кроз векове оличва континуитет свега шта је лепо, добро и часно у европској и хришћанској цивилизацији, ви сте носиоци бедне копије свега шта је ружно, зло и подло на данашњем Западу. Гадим вас се и гнушам, као вас се гади и гнуша четири петине Србије.

Ви нисте „Београд“ јер већ припадате ђубришту српске историје, мртвији од свог вољеног Броза, само тога још нисте свесни – као што још не схватате да се морате покајати, да не би завршили тамо где су сада тај исти Броз и компанија.

Такви какви сте, ви здушно доприносите очувању трајне власти Александра Вучића, са свим последицама које из те чињенице поризилазе.

Aутор: Срђа Трифковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас