Унук црногорског србомрсца некажњено ДИВЉА ПО СРБИЈИ!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
brajan

Средином деведесетих, познати црногорски србомрзац Јеврем Брковић, иначе деда лажног еколога са енглеским именом Брајана, у својим дневницима називао је бишег хрватског председника Фрању Туђмана државником и визионаром, а Азему Власију, албанском политичару саветовао да на Kосову и Метохији не требају гандијевске методе деловања којима је прибегавао, већ наоружани герилци.

Имајући у виду породични педигре овог лажног еколога не треба чудити мржња коју наследник црногорских усташа зеленаша осећа према Србији и симболима државе која му је уз максимално гостопримство омогућила све. Скандалозно кидање и цепање заставе током јучерашњих протеста у Новом Саду , јесте скандалозно и законски кажњиво, али није Брајанов први иступ те врсте.

Подсетимо, он је у септембру прошле године јавно и поносно унизио државни симбол, оскрнавивши српску заставу у Новосадском насељу Лиман, погрдним графитима.

Ово је само део репертоара његовог антидржавног деловања: јуче је осудио обележевање Олује, ваљда мислећи да по дединим мислима треба да је славимо и жалимо што још више деце није побијено на Петровачкој цести.

Пре тога, у више наврата, инсистирао је на војвођанском сепаратизму. Све у свему, не само да је миљеник Туђмана, коме је Фрањо плаћао хотел и привилегије током целог рата, добио наследника, већ га је наследник и надмашио. А, ако се лажна екологија своди на жељу и потребу да се национална застава цепа и пали једном недељно, онда је Црногорац Брајан Брковић лажни еколог број један, а не пропали градитељ брана на рекама Србије Александар Јовановић Ћута.

А нико не зна откуд овај црногорски нациста у Новом Саду и шта ту ради?!

ПРСТ

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас