Вацић: Ако гласачи хоће бескомпромисну борбу за војну сарадњу са Русијом, ослобођење КиМ и уједињење свих српских земаља, избор је једноставан и гласаће за мене!

vacic43

Интервју Мише Вацића лидера Српске деснице и кандидата за председничке изборе за ПАТРИОТ.

Шта Вас и Вашу политику разликује од других националистичких опција на предстојећим изборима? По чему сте другачији од, рецимо, Бошка Обрадовића или Милице Ђурђевић и у чему је разлика између Вас и Радуловићевих Суверениста?

– Када ја изговорим да је Косово Србија и да Косово треба бранити ја сам већ доказао да сам за то спреман на барикадима на КиМ. Када кажем да сам за забрану ЛГБТ идеологије ја сам то већ доказао на бројим протестима и спречавањима одржавања девијантних скупова. И данас када шиптарске власти свима забрањују улазак на КиМ, Миша Вацић за разлику од других кандидата се не устручава нити двоуми већ једноставно оде на КиМ. У време бившег режима био сам у затвору чиме сам, за разлику од свих других назови националистичких кандидата, доказао да иза својих ставова стојим и својим животом, и својом слободом. Свако ко прати политичку ситуацију види да је моја политика и да су моје поруке много снажније и оригиналније од свих других кандидата.

Свака част и Бошку и Милици, али свака њихова изјава би могла да буде и Миличина и Бошкова, или Милоша Јовановића или Саше Радуловића. Питајте их да ли ико од њих и сме да изговори све што ја кажем. Нихове политике су међусобно исте, али моја идеологија је оригинална.

Са Радуловићем заиста немам никакве сличности. Човек је атеиста, заступа геј бракове и усвајање деце од стране гејева. Већ годинама прича да је Косово изгубљено. Сад је мало променио песму али тако што у кампањи избегава да прича о тим темама да не би људи видели шта је његова политика заиста. Не знам како он може да буде суверениста, и на тараби може свашта да пише.

Због чега мислите да ће гласачи између бројних понуђених патриотских опција баш глас указати Вама?

– Ако бирачи више воле фолклорни национализам, бледуњаву политику, труле политичке компромисе, коалиције сваког са сваким, онда треба да гласају за друге националистичке листе. Такве понуде од истих актера су гласачи имали и предходних година. Ако гласачи буду хтели бескомпромисну борбу за војну сарадњу са Русијом, ослобођење КиМ и уједињење свих српских земаља, екстраопорезивање тајкуна и заплену имовине криминалаца, враћање служења војног рока и враћања предмета народне одбране у школе, протеривање страних амбасадора који вређају нашу државу, онда је једноставан избор и гласаће за мене.

Зашто нисте изашли на парламентарне изборе, већ само на председничке?

– Искрено сам позивао друге националисте да направимо једну листу и изађемо на парламентарне изборе и будемо друга снага у Парламенту. Нудио сам своју бланко подршку таквој коалицији без условљавања али као што видите они то нису хтели. Ни са мном ни без мене, излазе на 4 или 5 листа, расипају гласове да би остали испод цензуса. Мада, разумљиво ми је зашто неки којима су могући коалициони партнери Ђилас или Радуловић, нису спремни да иду у коалицији са Српском десницом и Мишом Вацићем.

Када није дошло до заједничке листе, одличили смо да не учествујемо у још једном расипању гласова на парламентарним изборима, већ да своју снагу демонстрирамо на председничким изборима. Ја им нећу одузимати гласове и неће моћи да кажу после избора „власт је гурнула Вацића да нам одузме гласове“. Овако, сами пали, сами се убили, а ја ћу показати на председничким изборима, где они свакако немају никакве шансе, колико је људи заиста за Мишу Вацића.

Данас, последњег дана пред изборну тишину, избацили сте видео спот на свом твитер профилу у којем тврдите да ће с једне стране сви грађани Србије бити заштићени, а с друге стране да ће девијантне идеологије бити прогоњене? Шта то заправо значи?

– Хтео сам да кажем да нико не треба да буде уплашен за своју безбедност ако ја будем председник, па ни ЛГБТ особе, али да ће промоција ЛГБТ идеологије бити забрањена. То значи забрана геј сцена у серијама и филмовима, забрана парада, забрана промовције таквог понашња у школама или у медијима.

Русија има такво законско решење већ годинама и то функционише без проблема. Истовремено у Москви постоје клубови у којима се окупљају сексуално девојантне особе, оне се не осећају небезбедно, али их нећете видети на телевизији нити ће парадирати улицама.

Спот који сте избацили приказују два геја, од којих за једног поуздано знамо да је заиста геј, а који у споту говори како је имао ружан сан, те сањао да Вацић постаје председник. На друштвеним мрежама је бурна реакција на овај спот. Зашто раније нисте пустили овај спот, него сте чекали последњи моменат?

– У споту је заиста геј јер други статисти нису хтели да прихвате улогу геја. Просто је људе срамота да глуме геја што показује какав став наши људи и даље имају о тој теми. Истовремено показао сам да немам проблем ни да се сретнем и сарађујем са таквом особом.

Спот смо пустили пред изборну тишину да прозападни медији не би могли медијски да изокрену поруку спота и опет направе страшило од мене. Порука видео клипа је једноставна, гарантована безбедност свима – забрана ЛГБТ пропаганде.

Нисте ли у овом споту злоупотребили гејеве против геј идеологије?

– Нисам никог злоупотребио. Ангажовали смо агенцију, објаснили им о чему је спот и за која је, они су након анкетирања много статиста нашли двојицу људи који су пристали да сниме.

Каквим резултатима се надате у недељу?

– Видећете, бићу изненађење председничких избора.

Како предвиђате да ће проћи грађанска опозиција?

– Део њих оствариће добар успех, пре свега враћања у парламент и на државни буџет. То је њима у ствари главни и највећи циљ на овим изборима. А то заправо показује колико су јадни. Међутим, сигуран сам да ни после 3. априла, али и после неких наредних избра, грађанска опозиција неће бити власт у Србији јер би то била велика катастрофа за нашу земљу и враћање у мрачну прошлост ДОСовске тоталитарне и антинародне власти. Народ их је прозрео. Џаба им медији и извлачење на актуелну власт.

 

Патриот

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас