(ВИДЕО) Да ли је полиција заплијенила цијели контигент кокаина или је нешто, ипак, прошло?

Milo protiv SPC

Судећи по Ђукановићевом најновијем изливу мржње и агресије, остаје нам да сумњамо да у акцији Управе полиције, ипак, није заплијењен цијели контигент кокаина

Најновија, викенд манифестација халуциногеног фашизма у Никшићу, у режији шефа опозиционог ДПС-а Мила Ђукановића, с правом је забринула све узорне грађане Црне Горе, који су уплашени количином шверца наркотика на простору ове државе, да ли је заплијењених 1 400 кг кокаина, заправо, цијелокупни товар или је, пак, преостао одређени дио који је завршио на улицама, или, можда, до највиших државних функционера.

Судећи по Ђукановићевом изливу мржње и агресије, остаје нам да сумњамо да у акцији Управе полиције, ипак, није заплијењен цијели контигент кокаина.

„Црна Гора је једина независна држава у свијету која нема своју Владу. Ово није Влада државе Црне Горе, ово је стручна служба једне квази цркве, квази цркве државе Србије“, рекао је он.

Ђукановић је поручио да ова Влада није заштитила грађане Цетиња, него је слиједила, како је поручио, агресивни слијепи наум СПЦ да покори Цетиње.

„Влада је све своје ресурсе, укључујући и бојне отрове, ставила на располагање СПЦ да покори Цетиње“, закључио је он, чије је обраћање у Никшићу, без обзира на серијал досадашњих фашистичких порука, ипак незапамћено, што иде у прилог информацији и гласинама да је Мило Ђукановић, нажалост, већ дужи низ година неизлијечени зависник.

Послушајте!

 

Ин4с 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас