Вучевић: Срамна кампања качења „умрлица“ политичких противника од стране присталица Ђиласове коалиције

Foto: Promo
Милош Вучевић је написао на мрежи Х бившем Твитеру:
На делу је још једна срамна, бестидна и гнусна кампања против председника Србије Александра Вучића, која се по ко зна који пут води путем друштвених мрежа. Присталице Ђиласове опозиције и његове коалиције „Насиљем против Србије“, објављивањем „умрлице“ Александра Вучића још једном показују да је суштина њихове политике непатворена мржња према једном човеку, који у Србији представља институцију председника Републике.
Очито, они исту врсту мржње гаје и према 2.500.000 грађана Србије који су управо Александру Вучићу указали поверење. За њих термин „фер-плеј у политици“ не представља ништа. За њих демократски избори немају вредност. За њих не важе морални стандарди.
Ово није само гнусна политичка порука него и случај који морају да истраже и хитно процесуирају надлежни државни органи. Ми напредњаци им јасно поручујемо: неће вам проћи! И на наредним изборима ће поново победити љубав. Љубав према Београду, народу, Србији. А вас остављамо у политичкој тами коју сами градите својом мржњом и лажима.

Слика

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас