Загребачка римокатоличка телевизија сасула мржњу по српском свету

zagreb

Римокатоличка телевизија Лаудато са сједиштем у Загребу емитовала је посебну емисију “Моја Хрватска” посвећену српском свету у којем је сасута велика мржња према српском народу, предсједницима Александру Вучићу и Милораду Додику и Српској православној цркви.

Гост у студију геополитички аналитичар Здравко Микулић казао је да ће српски свет доживјети пораз у Босни и Херцеговини и Црној Гори, поред осталог и због “сумануте идеје” изласка Срба на Јадранско море и “катастрофалне политике коју Српска православна црква води на штету српског народа”.

Микулић не разумије да је српски народ свој на своме на приморју Боке и Црне Горе од Суторине до Бара. Тиме су дакле Срби аутохтона већина на обали коју је краљ Никола крстио као “српско море”.

Микулић је притом казао да је “проучавао српски свет” и да је дошао до закључка да су “главни идеолози” српског света епископ бачки Иринеј Буловић и историчар Александар Раковић који “скупа раде” на остваривању српског уједињења које Запад што прије мора то да заустави.

Овом емисијом загребачке телевизије настављена је хајка која се у Загребу, Сарајеву, Приштини и круговима бившег режима у Подгорици шири против српског народа који је дигао главу и носи се успјешно са свим изазовима.

борба.ме

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас