Западу и другосрбијанцима требају Милојко и Јаков у тандему да би Мило био задовољен

Фото: Скриншот Јутјуб

Мило Ђукановић је спреман на тај компромис, озбиљан капитал и послови су на талону и неће заризикати лични интерес, па макар угасио своју компромитовану партију која не може издржати још један изборни циклус у овом облику.

Црна Гора је у овом тренутку геополитички једино битна да би се у њој формирала извршна власт по мјери интереса непријатеља Срба и државе Србије. За овакву тврдњу је много разлога, па кренимо редом, логички промишљајући. Сасвим је очигледно да одређени кругови из опозиције у Србији, који располажу озбиљним медијским и сваким другим ресурсима, чине све да ових дана помире Милатовића и Спајића и тако спријече раскол у Покрету Европа сад. Имају ту јак интерес, а то је стварање крупнијег и јачег савезника за неке будуће акције против власти у Србији, коју на изборима очигледно не могу да побиједе.

Такође, све се чини преко те агенгурне мреже и западних дипломатских пунктова у Србији и Црној Гори, да се и Демократска партија социјалиста приволи и буде резервна корисна пјешадија за издајнички чин чија ће круна бити извршна власт Милојка Спајића. И ово ће вам све постати очигледно врло брзо, а у исто вријеме и касно да би се било шта промијенило, зајахаће удружени. Подразумјева се, Мицкејева извршна власт биће без људи који би у њој били гаранција да ће перјанице бившег режима одговарати за сва непочинства која су учинили. Па зар то није фантастична прилика да се и од криминалне, окоштале и слугањерске ДПС направи конструктиван партнер и уз мало антисрпског шмека придобију белведерске чете љутих неокомита?! Мишљења сам да јесте!

Мило Ђукановић је спреман на тај компромис, озбиљан капитал и послови су на талону и неће заризикати лични интерес, па макар угасио своју компромитовану партију која не може издржати још један изборни циклус у овом облику. А и згодна би то прилика била за мафијашке камелеоне да се реформишу и трупачке улете у власт, неће им бити први пут да праве отворене идеолошке преломе мозга. Оно што је Мило очекивао да ће добити од Дритана Абазовића, претварајући своје скупштинске представнике у тастер посланике, са Милојком Спајићем му је загарантовано и опет ће ДПС посланици да се сведу на прст и тастер. Неће им за газду бити тешко, доказали су то, лакци су а и Лидија ће у породични буџет имати оних загарантованих 300 хиљада евра мјесечно. А Милојко је спреман за тај компромис, немојте да мислите да није, јер ће за финансијске шпекулативне радње имати одријешене руке и дудуци Милови му се неће мијешати, осим ако не мислите да ће га Јевто Ераковић надзорисати са својим раскошним интелектом и финансијским вјештинама.

А шта се добија са Милојком Спајићем као премијером, за мене лично, јасно је као што сам сигуран да ће сјутра да осване нови дан. Наши непријатељи добијају оно што су изгубили смјеном Здравка Кривокапића, логистички државни апарат у протекторату какав је Црна Гора за лакше ударе на Србију. Црна Гора у принципу и служи за то и из ње се генерише сваки атак на српске интересе, историјски посматрано а што би садашњи тренутак био изузетак без ако нећемо да се лажемо и бусамо у јуначке груди. Милојко Спајић је пројектован за тај посао и идеалан је као профил без карактера, спреман на све, без идеала и бескомпромисан када је лични интерес у питању. А његов је једини циљ да откине још једну провизију од задужења државе као што је ономад као министар. И баш као и то задужење што је спроведено и ово ће са ДПС структурама одрадити, само овај пут јавно ругајући се народу у фацу.

Рекосмо, Мило ће бити задовољен, Милојко задовољан и одријешених руку а од среће и самопоуздања ће пуцати другосрбијанске протуве. Монтгомери им је некада организовао Казабланке по Црној Гори, попут оне из некадашњег хотела Црна Гора а данашњег Хилтона. Вијести имају своју штампарију у околини Подгорице. Интернет је оптички и брз. Овим Хиловцима ће бити куд и камо лакше, него Вилијевим пуленима некада. Зато западним мешетарима и политичкој жгадији из Србије треба Милојко са Јаковом у тандему. Зато нису гадљиви на Ђукановића и његов ДПС. Зато исмијавају спонтане реакције грађана на очигледну издају народних очекивања. Зато су људске слине на политичкој берзи цијењене, чак и када крипто валуте падају на берзама а људске сплачине дијеле лекције из етике.

Зато ћемо се поћерати са вама и у Црној Гори али и у Србији!

Извор: АЛО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас